Nye retningslinjer for besøg på Kirurgisk Klinik SagaNordic endnu engang.

Nye retningslinjer for besøg på Kirurgisk Klinik SagaNordic endnu engang.

Vi indfører nu igen ekstra forholdsregler i forhold til Corona epidemien, for at mindske risiko for at vi bliver smittet og for at at vi ikke smitter andre.

Du skal derfor fremvise gyldig Coronapas når  du kommer til kirurgisk klinik SagaNordic.

 

Ved undersøgelse af den øvre mave tarm kanal, en gastroskopi, skal du have taget en PCR test 2 dage før undersøgelsen. Dette uanset om du er vaccineret eller har været smittet med Covid-19Ved alle øvrige undersøgelser nøjes vi indtil videre med at gyldigt corona pas.

Hvis der, mod forventning, skulle være patienter der ikke vil lade sig teste inden undersøgelse og behandling anmodes disse om at finde et anden klinik eller behandlingssted, eller vente med udredning og behandling til epidemien er overstået.

Bestil tid til Test og følg vores retningslinjer for beskyttelse.

Patienten selv skal bestille en tid til Covid-19 test. Dette sker ved at booke en tid på internettet via www.coronaprover.dk 

Ved almindelige kliniske undersøgelser har vi handsker og maske på  og ved samtaler er vi 1,5-2 meter fra hinanden. Ved ankomst til klinikken er der mulig for at bruge håndsprit ved indgang, før og efter toilet besøg og der er mulighed for almindelig håndvask.

I venteværelset der er kun plads til 4 personer. Pårørende bedes vente udenfor.

For at udgå for mange kontakter mellem personer tages patienterne ind på stuerne til undersøgelse i god tid før lægen kommer. Det vil derfor opleves som ventetid – og tag derfor telefon eller en bog med som kan anvendes indtil lægen er hos dig.

Vi forsøger efter bedste evne at holde tiderne – men det er mennesker vi arbejder med og derfor kan der forekomme ventetid. Hvis man  mod forventning ikke kan acceptere dette anmoder vi venligst patienterne om at finde et andet sted at blive undersøgt.