Kontakt

Du kan altid komme i kontakt med Kirurgisk Klinik.

  • Den bedste og sikreste måde er ved at anvende vores patientportal. Her kan du som bruger stille spørgsmål direkte til lægen, bestille tider, melde afbud, forny recepter og få svar på undersøgelser.For at benytte patientportalen skal du oprette dig som bruger nedenfor på E-konsultation, tidsbestilling og receptfornyelse.
  • Du kan selvfølgelig også anvende telefonen  hvor du kan bestille tid til konsultation, undersøgelse og behandling. Hvis vi er optaget når du ringer, eller du ringer udenfor åbningstiden,kan du indtale en besked og vi vil ringe tilbage til dig så hurtigt som mulig. Gælder hele døgnet.
  • Der er nu mulighed for at afholde videokonsultation med speciallægen-du kna booke tiden via patientportalen eller via telefonen
  • Da vi ikke har en reception, ser vi helst ikke at du kommer forbi uden en aftale.Du skal have en aftale med klinikken for at komme ind til lægen.Dette er specielt vigtig i forhold til Corona epidemien.

E-konsultation, tidsbestilling og receptfornyelse

Når vi har godkendt din anmodning, modtager du bekræftelse pr. mail hvorefter du kan logge ind. Det er derfor nødvendigt at du har adgang til din mail samtidigt, for at bruge patientportalen.

Adresse

Kirurgisk Klinik
Dalbergstrøget 7, stuen
2630 Taastrup

Telefon

Telefon: 44 94 85 37

E-mail og Web

[email protected]

www.kirurgi-pbj.dk

Åbningstider

Mandag - fredag kl. 9-15