Kirurgisk klinik – med i Julekalenderen

Kirurgisk klinik har siden 2005  var med i opstarten og etableringen af Masanga projektet.  Vi er stolte over de resultater vi har opnået med projektet og vil også i fremtiden være med til at udvikle og forbedre sundhedstilstanden og sundhedsvæsener globalt gennem relationer til  projekter i den 3. verden.

I år har der været en særlig julekalender med fokus på virksomheder der har implementeret en moderne CSR/ virksomheds ansvarlig profil ind i virksomhedens DNA og dermed medvirket til at fremme nogle af de 17 FN verdensmål.

Julekalenderen som er forfattet af Tea Hammershøj Lund kommer bredt rundt og gir et godt og kortfattet billede af seriøse virksomheder der har fokus på FN ´s verdensmål.

Kirurgisk klinik er kommet med i julekalenderen og det er vi glade for og vi deler gerne ud af vores erfaringer og ideer med gøre verden til et lidt bedre sted at være. Alle kan gøre en forskel og på kirurgisk klinik tager vi det meget seriøst og vi ved vi gør en forskel for folk hverdag herhjemme og hverdag i Sierra Leone.

Du kan læse julekalender indlægget om kirurgisk klinik her. Du kan læse  alle indlæggene på bloggen som Tea Hammershøj Lund har forfattet gennem julemåneden her.

Her er vores indsats områder i forhold til verdensmålene:

 

verdensmålene