Videokonsultation- nu 3 måder at kommunikere med speciallægen.

3 veje ind til speciallægen – nu med videokonsultation

Det er nu blevet muligt at  afholde videokonsultationer med speciallægen på Kirurgisk Klinik SagaNordic. Det bringer os op på 3 måder at kommunikere med speciallægen på. Du kan få en

1.  samtale/ konsultation på telefon,

2. Du kan få svar på spørgmål og prøver med e-konsultation og

3. Nu bliver det muligt med Videokonsultation.

Som led i at begrænset flow af patienter på klinikken, pga risikoen for Corona smitte, prøver vi at klare det som kan klares, uden det fysiske møde. Det er naturligvis ikke holdbart i længden – specielt ikke på en kirurgisk klinik hvor den kliniske undersøgelse og selve behandlingen indebærer at der undersøges med hænderne , diverse instrumenter, og kikkerter. Meget kan vi, men det er endnu ikke muligt at operere gennem telefonen eller via videokonsultationen !

Videokonsultation – sådan gør du.

For at en videokonsultation skal kunne  lade sig gøre skal der være en indgået en aftale om tidspunktet, på samme måde som en konsultations tid. Denne tid får du via sms hvor der vil være link til vejledningen som du skal følge.

Videokonsultationen foregår igennem Min Læge App som også er den App som du kan bruge, eller måske allerede bruger, til at kommunikere med din egen læge. Du skal have downloaded den på din  telefon eller Ipad.

Vejledningen  med en indledende instruktions video kan ses her.

Vejledningen til videokonsultation med speciellægen ses her.

Opret dig som bruger på Patientportalen.

Du kan via vores patientportal oprette dig som bruger på Kirurgisk Klinik SagaNordic, under siden kontakt kirurgisk klinik

Herinde kan du sende os en besked via e-konsultation og anmode om en video konsultation. Herefter sender vi dig en sms med tidspunkt. Du kan naturligvis også ringe og aftale en tid og hvis vi er optaget kan du lægge en besked, oplys cpr nr. og evt. hvornår det ville passe dig at videokonsultationen kan finde sted.

Når du logger dig ind i det såkaldte virtuelle venteværelse kommer du ind i en kø og du bliver “lukket” ind når speciallægen er klar til afholde konsultationen med dig på det aftalte tidspunkt. Der kan forekomme ventetid men dette forsøges naturligvis begrænset mest muligt.

Videokonsultation med Min Læge App  kan kun anvendes på telefonen eller på Ipad. Hvis du ønsker videokonsultation på din computer vil du kunne få tilsendt et andet specielt link som du skal følge. Dette kan du anmode om enten via e-konsultation eller ved at ringe til klinikken.

Du kan altid komme i kontakt med Kirurgisk Klinik SagaNordic.

Vores klinik telefon  åben hele døgnet, 24-7. Vi forsøger efter bedste evne at svare telefonen mellem kl 9-15 i dagtiden. Har vi travlt, og det har vi ofte, tager vi måske ikke telefonen og  du kan så indtale besked og vi kontakter dig hurtigst muligt. Hvis du oplyser dit cpr. nr kan vi hente din henvisning fra henvisnings hotellet og give dig en tid til undersøgelse og sende dig informationen via sms. Henvisnings hotellet er det sted hvor din egen læge har sendt henvisningen. til  Det giver dig mulighed for at vælge den speciallæge du ønsker og vi kan  hente din henvisning ned hvis du vælger  undersøgelse og behandling hos os.

Patienter som har fået foretaget indgreb kan altid i akutte situationen hvor der er  behov for vurdering af speciallægen ringe på klinikkens mobil nummer 28935184. Selvom om man er blevet behandlet hos har man ret til og mulighed for, at søge akut lægehjælp hos lægevagten ved at ringe 1813 og ved at  tage på skadestue og ved at følge de normale regler for akut henvendelse til sundhedsvæsenet. I disse Corona tider skal man altid henvende sig først og få en aftale om vurdering, man må ikke bare møde op.

Du kan altid skrive via patientportalen på mail og vi tilstræber at svare ale henvendelser på mails indenfor 5 dage. Det drejer sig ofte om opfølgning på prøvesvar, ændring af tider, spørgsmål til behandling og  når du skriver via patient portalen vil korrespondancen være en del af journalen. Af hensyn til beskyttelse af person følsomme oplysninger foretrækker via at du bruger email konsultations muligheden gennem patientportalen.

Vi glæder os til at tage de nye muligheder i brug og det bliver spændende at se hvor videokonsultationerne tager os hen.