Du kan altid komme i kontakt med Kirurgisk Klinik SagaNordic.

Du kan altid komme i kontakt med Kirurgisk Klinik SagaNordic.

Vores klinik telefon  er åben hele døgnet, 24-7. Vi forsøger efter bedste evne at svare telefonen mellem kl 9-15 i dagtiden. Har vi travlt, og det har vi ofte, tager vi måske ikke telefonen og  du kan så indtale besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hvis du oplyser dit cpr. nr kan vi hente din henvisning fra henvisnings hotellet og give dig en tid til undersøgelse og sende dig informationen via sms. Henvisningshotellet er det sted hvor din egen læge har sendt henvisningen. til  Det giver dig mulighed for at vælge den speciallæge du ønsker og vi kan  hente din henvisning ned hvis du vælger undersøgelse og behandling hos os.

Patienter som har fået foretaget indgreb kan altid i akutte situationen hvor der er  behov for vurdering af speciallægen ringe på klinikkens mobil nummer 28935184.

Selvom om man er blevet behandlet på Kirurgisk Klinik SagaNordic  man ret til, og mulighed for, at søge akut lægehjælp hos lægevagten ved at ringe 1813 og/eller ved at  tage på skadestue og ved at følge de normale regler for akut henvendelse til sundhedsvæsenet. I disse Corona tider skal man altid henvende sig først og få en aftale om vurdering, man må ikke bare møde op.

Du kan altid skrive via patientportalen på mail. Vi tilstræber at svare alle henvendelser på mails indenfor 5 dage. Det drejer sig ofte om opfølgning på prøvesvar, ændring af tider, spørgsmål til behandling. Når du skriver via patient portalen vil korrespondancen være en del af journalen. Af hensyn til beskyttelse af person følsomme oplysninger foretrækker via at du bruger e-mail konsultations muligheden gennem patientportalen.

Vi glæder os til at tage de nye muligheder i brug og det bliver spændende at se hvor videokonsultationerne tager os hen.

Opret dig som bruger på Patientportalen.

Du kan via vores patientportal oprette dig som bruger på Kirurgisk Klinik SagaNordic, under siden kontakt kirurgisk klinik

Herinde kan du sende os en besked via e-konsultation og anmode om en opringning eller video konsultation. Herefter sender vi dig en sms med tidspunkt. Du kan naturligvis også ringe og aftale en tid og hvis vi er optaget kan du lægge en besked, oplys cpr nr. og evt. hvornår det ville passe dig at konsultationen kan finde sted, så forsøger vi at imødekomme dette.